DESPRE NOI:​

FILANTATUR​

TRANSPORT PERSOANE SI COLETE​

Moldova – Ucraina – Polonia – Germania

Echipa noastră vă pune la dispoziție transport internațional de pasageri și colete în Germania și Moldova.

Pe parcursul activității noastre am învățat multe lucruri noi, am cunoscut oameni interesanți, frumoși nu doar la chip dar și la suflet, oameni atît de diferiți, dar totodată atît de egali. Egali printr-un singur scop — Un loc de muncă bine plătit, ceva mai mult decât poate oferi Moldova. 

În 16 ani de expierență, în activitatea noastră nu au fost înregistrate cazuri de pierdere a bagajelor sau neglijență față de pasageri.În lucrul nostru ca și în orice alt lucru cu oamenii, important este să găsești cheița către orice persoană. Evident am suportat multe schimbări în 16 ani de activitate, ne-am ciocnit cu coborîșuri, dar am mers înainte, deoarece rezultatele echipei depind de munca pe care o facem. 

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună o echipă este progresul, să lucrezi împreună este succesul.Acum putem spune FERM că suntem o echipă Unită în care lucrăm cu o placere deosebită. Lucru în echipă , succesul și realizările noastre sunt de fapt rezultatele asteptate. Atitudinea , Corectitudinea și Buna Dispoziție sunt cele 3 calități care ne caracterizează. Dacă vă regăsiți în aceste caracteristici apelați cu încredere Filantatur    

REZERVĂ un loc acum ...